Reizen brengt altijd wat stress met zich mee. Je vakantieverblijf moet gereserveerd en bevestigd worden, koffers moeten gepakt worden en de nodige reisdocumenten moeten in orde zijn.

Reis je met je hond dan zijn er een aantal zaken waar je tijdens de voorbereiding zeker rekening moet mee houden. Een checklist ‘wat neem je mee voor je hond’ komt dan ook goed van pas.

Je hebt er vast nog nooit aan gedacht om voor je hond een eigen iPhone of iPad aan te schaffen. En toch is dit een goed idee als je met je hond op reis gaat. Hier zijn verschillende redenen voor.

Reisdocumenten voor je hond

Net zoals jij heeft ook je hond bepaalde reisdocumenten nodig. Welke reisdocumenten je precies moet voorleggen zal afhangen van je reisbestemming. Controleer goed of je hond aan alle voorwaarden voldoet en of je reisgenoot over de juiste documenten beschikt.

Zijn alle documenten in orde, neem er dan zeker kopieën van. Nog beter is de documenten opslaan op een speciale iPhone of iPad. Zo is de kans namelijk kleiner dat je de documenten kwijtgeraakt.

Zeker een goed idee is speciaal voor je afreist een refurbished iPhone of iPad aan te kopen, speciaal om deze documenten op te slaan.

Klinkt jou dit een beetje te exclusief in de oren? Een toestel speciaal voor je hond hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Op de website van https://mresell.nl/ vind je talloze refurbished toestellen aan heel scherpe prijzen.

Vind je het na de reis interessant om een iPhone of iPad te hebben waar alle gegevens van je hond op staan, dan kun je deze houden. Heb je het toestel niet meer nodig, ook dan kan mresell interessant zijn voor jou. Via de website mresell kun je namelijk ook toestellen te koop aanbieden.

Er zijn trouwens nog een aantal goede redenen om voor je reizende viervoeter een toestel van mresell aan te kopen.

Waar is je hond welkom?

Voor je een vakantieverblijf reserveert is het belangrijk om te weten of je hond er welkom is. Op de website van je favoriete vakantieverblijf wordt dit zeker vermeld.

Maar het kan ook makkelijker. Er bestaan verschillende apps die je kunt installeren die een overzicht geven van diervriendelijke hotels, restaurant en bezienswaardigheden op je vakantiebestemming.

Vliegen met je hond

Kies je voor een vliegvakantie dan is het belangrijk om na te gaan of je hond wel welkom is op het vliegtuig. Sommige luchtvaartmaatschappijen laten geen honden toe in de cabine van het vliegtuig. Andere luchtvaartmaatschappijen leggen beperkingen op qua grootte en gewicht. Net voor je vertrekt, kun je dit nog even checken. Sla alle voorwaarden en prijzen ook op je hond zijn iPhone of iPad op. Zo kom je aan de incheckbalie niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vergeet vooral ook niet om alle foto’s van je viervoeter op vakantie op dit toestel op te slaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *