Je neemt je viervoeter graag mee op vakantie. Hij hoort immers bij je gezin! Groot gelijk: ook je hond verdient vakantie en tijdens je vrije tijd geniet hij maar al te graag van wat extra aandacht van zijn baasje. Toch kan het gebeuren dat je op vakantie bepaalde activiteiten onderneemt die niet geschikt zijn voor je hond.

Gelukkig bestaat er een ideale oplossing wanneer je hond tijdens je vakantie een poosje alleen moet blijven waar jij zeker vertrouwen in zult hebben. Diervriendelijke verblijven bieden vaak een eigen hondenoppasdienst aan. Wanneer jij er een hele dag op uit trekt, zorgen gespecialiseerde oppassers voor je viervoeter, zodat hij de kans niet krijgt om jou te missen.

Een perfecte organisatie

Heel belangrijk is natuurlijk dat deze oppasdienst goed georganiseerd is. De vaste routine die jij met je hond hebt opgebouwd moet gerespecteerd worden. Je kunt aangeven wanneer je hond eten moet krijgen en hoe vaak hij uitgelaten wil worden. Dat zal de oppasdienst perfect kunnen onthouden als jouw hond de enige hond is waar ze op moeten passen.

Moet er op meerdere honden gepast worden, dan verloopt de organisatie niet altijd even vlot als er alleen maar mondeling gecommuniceerd wordt. Veel honden oppasdiensten maken dan ook terecht gebruik van een CRM-systeem. Zo houdt het CRM-systeem van Lime Technologies perfect alle gegevens van jouw hond bij. Het systeem van Lime Technologies houdt bij wat jouw wensen én de wensen van je hond zijn. Het is een databank waar alle medewerkers van de oppasdienst toegang tot hebben. Zodat iedereen niet alleen weet wat een bepaalde hond nodig heeft, maar ook wat hij leuk vindt.

Deze softwareapplicatie van Lime Technologies biedt veel handige tools waardoor jij meer vertrouwen krijgt in de hondenoppasdienst. Je kunt de oppasdienst vragen om er werkelijk alles in op te slaan: hoe vaak je hond wilt gaan wandelen, hoe lang de wandeling mag duren, hoe laat je hond normaal zijn ontbijt voorgeschoteld krijgt en wanneer hij zijn avondeten verwacht.

Ook interessant is dat een CRM-systeem van Lime Technologies alle gegevens een tijdlang bijhoudt. Bij een volgend bezoek weten de medewerkers nog perfect wat de behoeften en wensen van je hond zijn, zodat jullie je extra welkom voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *