Als je de hond een leuke vakantie wilt bezorgen, dan is het natuurlijk leuk om af en toe ook dingen te ondernemen die de hond ook leuk vindt. De hond vindt het gezellig om bij zijn baasjes te zijn, maar de hele dag in het warme zand onder een strandbedje liggen is waarschijnlijk niet zijn favoriete bezigheid.

Waterpret

De meeste honden houden wel van water. Een uitstapje naar een meer, een rivier of naar de zee waar de hond van het water kan genieten, zal de hond fantastisch vinden. Pas wel op dat het water niet te koud is en de hond onderkoeld raakt. Let ook op of er geen gevaarlijke stroming is.

Wandelen

De hond zal het heerlijk vinden om leuke wandelingen te maken. Nieuwe plekken leveren ook weer nieuwe geurtjes op, er valt voor de hond dus weer genoeg te ontdekken. Neem een balletje mee of zoek een stok om te apporteren. De hond zal het geweldig vinden. Is het behoorlijk warm op de vakantiebestemming, ga dan op een moment dat het niet op zijn heetst is. Of ga naar een schaduwrijke plek om te wandelen. Maak een lekkere strandwandeling en neem de frisbee mee voor de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *