Iedereen heeft er wel eentje: een vriend of bekende die wel getrouwd lijkt te zijn met zijn of haar hondje! Iemand die elke dag tien foto’s met zijn hond op social media posts en niet kan stoppen met praten over zijn huisdier. Misschien een beetje vermoeiend soms – maar veel honden (en zeker puppies) zijn dan ook extreem schattig. Wat is nu een leuker cadeau voor zo iemand dan een persoonlijk cadeau dat om zijn of haar beestje draait? Van een taart met een foto van de hond er op tot leuke kleertjes voor het dier – dit zijn de leukste cadeautjes voor hondenliefhebbers!

Een echt, persoonlijk schilderij

Het is niet gratis, maar er zijn enthousiaste kunstenaars die ook dol zijn op honden én ze graag schilderen. Als je met je vrienden wat geld bij elkaar legt, kan je de gelukkige ontvanger een schilderij van zijn huisdier kado doen! Plunder zijn Facebook of Instagram, kies de leukste foto uit, en stuur die naar de kunstenaar. Die maakt een prachtig, echt schilderij van het beest. Als je wilt soms ook nog in de stijl van een bekende kunstenaar of pop-art artiest! Reken maar dat jullie cadeau de belangrijkste plek in de woonkamer gaat krijgen.

Een taart met de hond erop

Is jouw hondenvriend ook een echte zoetekauw? Een stuk goedkoper dan een schilderij, maar even leuk is een fototaart met de hond erop. Op websites als https://www.jeeigentaart.nl/ bestel je snel een heerlijke taart met de foto van jouw keuze. Stel je het gezicht voor van je vriend of vriendin die de doos opent, en een taart met zijn pluizige maatje vindt! Je kunt op jeeigentaart.nl kiezen uit taarten met verschillende vullingen, versiersels en formaten. Op deze website bestel je trouwens ook cupcakes, marsepeinfiguurtjes en bedrukte fotokoekjes met honden erop! Natuurlijk zijn dit geweldige kadootjes voor een verjaardag – die van de hond én die van het baasje.

Geweldige hondenkleertjes

Verwent jouw vriend of vriendin zijn hondje alsof het een kind is? Ga dan mee in de gekte en koop kleding voor de hond waarmee die als een écht mensje voor de dag komt. Online kan je gebreide hondentruitjes met een col vinden die perfect zijn afgestemd op de lengte van de hond. Of hilarische regenjasjes voor het uitlaten in slecht weer. Extra luxe hondentuigjes met pluche en strikken zullen voor een schaterlach bij je vrienden zorgen. Of wat dacht je van een opvallend hondenjasje met panterprint of ruitpatroon? En je kan ook nog kiezen voor verkleedkleertjes voor de hond, waarmee het beestje verandert in een kerstmannetje, engeltje of gladde pimp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *